Andre fartøy

Siste andre fartøyer til salgs

Er du interessert i utradisjonelle fartøy?

I tillegg til vanlige seilbåter og motorbåter finnes det en rekke andre spennende fartøyer som beriker vannveiene og kystområdene våre.

For eksempel. Redningsskøyter, husbåter, ferger eller lignende.

Tidligere redningsskøyter som ikke lenger brukes til redningsoppdrag, kan være attraktive for privat bruk på grunn av sin robuste konstruksjon, høye lastekapasitet, pålitelige motorer, unike utseende og historie, og muligheten for ombygging og tilpasning til ulike formål.

Husbåter tilbyr en unik livsstil der vannet blir ditt hjem. Disse flytende boligene kan være alt fra enkle og funksjonelle til luksuriøse og stilige, og gir beboerne mulighet til å leve tett på vannet og nyte naturen til fulle. Med sin sjarm og fleksibilitet tilbyr husbåter en alternativ måte å nyte livet på vannet på, og kombinerer fred og ro med en følelse av frihet.

Å kjøpe en gammel ferge som ikke lenger er i bruk til privat bruk, kan være attraktivt av flere grunner. For det første har gamle ferger stor kapasitet og er designet for å frakte store mengder passasjerer og kjøretøy, noe som gjør dem egnet til større arrangementer eller til og med som flytende hoteller eller restauranter. De romslige fasilitetene kan tilpasses til ulike formål, for eksempel som boliger, kontorer eller underholdningsområder. Gamle ferger er også kjent for sin robuste konstruksjon, noe som gjør dem egnet til ulike formål og sikrer at de holder over tid. Deres unike egenskaper og historie kan gi dem en spesiell sjarm og skape unike opplevelser. Det er imidlertid viktig å undersøke fergens tilstand nøye og vurdere kostnadene ved oppussing, vedlikehold og drift før du tar en beslutning.

Enten du er interessert i redningsskøyter, husbåter, ferger eller andre spesialfartøyer, spiller de alle en viktig rolle i å berike vårt maritime landskap og sørge for at våre farvann forblir trygge, levende og tilgjengelige for alle.

FAQ

Få svar på de vanligste spørsmålene om RIB-båter.

YachtBroker

YB Network ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Telefon+45 2713 4444
AdresseFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker er Skandinavias største kjede av profesjonelle båtmeglere og hjelper hvert år hundrevis av fornøyde kunder med å kjøpe og selge båt.