Motoriserte seilere

Seneste motorseilere

Danmark
Nauticat 321År 2005Pris: 1 818 300 kr
Danmark
Finsailer 29År 1973Pris: 150 000 kr
Danmark
Tunakrysser Ketch 35 fod (1974) - Motorsejler, kanalbåd, husbåd, tiny house - renoveret i 2020År 1974Pris: 371 200 kr
Danmark
Coronet Elvstrøm 38 MK2 motorsejlerÅr 1985Pris: 303 100 kr

Er du seil- og motorentusiast?

Det er flere gode grunner til å kjøpe en motorisert seilbåt. En motorseiler er en båttype som kombinerer egenskapene til en motorbåt og en seilbåt. Den er utstyrt med både motor og seil, slik at seileren kan bruke både motor- og seilkraft avhengig av vær og preferanser.

Ved å bruke en profesjonell båtmegler som YachtBroker får du ekspertise, råd og hjelp gjennom hele prosessen når du leter etter en motorbåt. Vi kan bidra til å gjøre kjøpsopplevelsen smidigere og sikre at du får den båten som passer best til dine behov.

6 gode grunner til å kjøpe en motorisert seilbåt

Fleksibilitet og allsidighet:

En motorisert seilbåt gir deg det beste av to verdener. Du kan seile med seil, noe som gjør at du kan nyte stillheten og spare drivstoff når været tillater det. Samtidig har du en motor som kan brukes til å gi ekstra kraft og assistanse i rolige værsituasjoner eller når du er på vei inn i en havn.

Lengre rekkevidde:

Med en motorisert seilbåt kan du seile lengre distanser enn med en vanlig seilbåt. Motoren gir deg ekstra kraft og stabilitet, noe som kan være nyttig hvis du vil utforske fjerne destinasjoner eller krysse åpent hav.

Komfort og bekvemmelighet:

Motoriserte seilbåter er vanligvis designet med tanke på komfort og bekvemmelighet. De har ofte større lugarer, soveplasser, toaletter, kjøkken og sitteplasser, noe som gjør det mer behagelig å tilbringe lengre tid om bord.

Enkel å håndtere:

Selv om en motorisert seilbåt har seil, er den generelt enklere å håndtere enn en vanlig seilbåt. Motoren kan brukes til å manøvrere båten i havner og trange farvann, noe som gir deg bedre kontroll og sikkerhet.

Økt sikkerhet:

Motoren på en motorisert seilbåt kan være et ekstra sikkerhetstiltak, spesielt i nødsituasjoner som strømbrudd eller problemer med seilene. Du har alltid en reserveplan for å komme deg trygt hjem.

Lavere kostnader:

Selv om en motorisert seilbåt fortsatt krever drivstoff og motorvedlikehold, kan det være mer økonomisk enn å eie både en seilbåt og en separat motorbåt. Du kan spare penger ved å ha en kombinert løsning.

Det er viktig å være klar over at det å eie en motorbåt fortsatt innebærer utgifter som innkjøpspris, drivstoff, vedlikehold, forsikring og eventuelle havneavgifter. Det er derfor viktig å ta hensyn til disse faktorene når du vurderer å kjøpe en motorbåt.

Populære merker av motorbåter

Beneteau: Beneteau er en anerkjent fransk båtprodusent som produserer motorseilere i ulike størrelser og modeller. De er kjent for å kombinere stilig design, ytelse og komfort om bord.

Jeanneau: Jeanneau er en annen kjent fransk båtprodusent som tilbyr et bredt utvalg av motorbåter. Båtene deres er populære for sin kvalitet, innovasjon og allsidighet.

Bavaria: Bavaria er en tysk båtprodusent som også produserer motoriserte seilbåter. Båtene er kjent for sin pålitelighet, kvalitet og romslige innredning.

Hanse: Hanse er en tysk båtprodusent som tilbyr motoriserte seilbåter med moderne design og god ytelse. Båtene er populære for sine romslige lugarer og innovative funksjoner.

Nauticat: Nauticat er en finsk båtprodusent som spesialiserer seg på motorseilbåter. Båtene deres er kjent for sin soliditet, komfort om bord og evne til å takle ulike værforhold.

Fleming: Fleming Yachts er en produsent av luksuriøse motorbåter. Båtene er kjent for godt håndverk, komfort og ytelse.

Selene: Selene Trawlers har spesialisert seg på produksjon av trawlermotorbåter. Båtene deres er designet for langdistanseseiling og drivstoffeffektivitet.

Dette er bare noen av de mest populære motorbåtmerkene, og det finnes mange andre produsenter. Det er viktig å undersøke ulike merker, modeller og spesifikasjoner for å finne den motorbåten som passer best til dine behov og preferanser.

FAQ

Få svar på de vanligste spørsmålene om motorbåter.

YachtBroker

YB Network ApS

CVR: 29936013

E-mailmail@yachtbroker.dk
Telefon+45 2713 4444
AdresseFrederiksø 3A, 5700 Svendborg
YachtBroker er Skandinavias største kjede av profesjonelle båtmeglere og hjelper hvert år hundrevis av fornøyde kunder med å kjøpe og selge båt.