Bestill en salgsvurdering

Vil du selge båten din?

Vurderer du å selge båten din? Kanskje du er på utkikk etter noe større eller mindre - mer komfort eller bare en annen type båt enn du har hatt før?

Det er veldig enkelt å selge båten din: Bare fyll ut skjemaet nedenfor, så blir du kontaktet av din lokale YachtBroker som hjelper deg gjennom hele salgsprosessen.

Bestill en verdivurdering av båten hos YachtBroker

Fyll ut feltene nedenfor, og du vil bli kontaktet av din lokale YachtBroker.
Ved bestilling av en vurdering, samtykker du til YachtBroker Networks personvernpolicy.Personvernerklæring
Når du bestiller en båtvurdering hos YachtBroker, får du en grundig og profesjonell vurdering av hva du kan forvente deg av et salg. Hos YachtBroker kjenner vi markedsutviklingen og kjøpernes ønsker og krav.

Hvorfor velge YachtBroker for å selge båten din?

Hvis du selger båten din gjennom YachtBroker, får du mange fordeler:

  • Bred markedsføring av båten din på internett. Vi sørger for at båten din blir eksponert på nasjonale og internasjonale båtportaler og på sosiale medier som Facebook og Instagram.
  • Eksponering gjennom YachtBrokers brede kontaktflate og store maritime nettverk.
  • Et 100 % profesjonelt selskap med dedikerte YachtBrokers som kun handler med brukte båter - og som alle har bred kunnskap om båter, modeller og aktuelle båttrender.
  • Alt salgsarbeid håndteres av din lokale og profesjonelle YachtBroker: Visning av båten, alle forhandlinger og utarbeidelse av salgsavtalen.
  • En YachtBroker som kjenner markedet og derfor kan sette riktig pris i forhold til båtens tilstand og årgang. Dette sikrer et raskere salg til riktig pris for deg som selger.
  • Profesjonell veiledning gjennom alle faser av båtsalget, inkludert betaling og oppgjør.
  • Muligheten til å følge båtsalget tett, f.eks. se statistikk over hvor mange som har sett på båten din og hvor mange som har lastet ned salgsmaterialet.
YachtBroker er Skandinavias største kjede av profesjonelle båtmeglere og hjelper hvert år hundrevis av fornøyde kunder med å kjøpe og selge båt.